Interesse in ons product?
Wij helpen u graag op weg!

Korting bij afname van grote volumes
Gratis proefpakket mogelijk
Direct bestellen?

Interesse in ons product?

Bij Agrimino begrijpen we de behoeften van boeren en willen we graag helpen. We bieden verschillende voordelen om u op weg te helpen:

- Korting bij afname van grote volumes: als u geïnteresseerd bent in het afnemen van grote volumes van ons product, kunnen we u aantrekkelijke kortingen aanbieden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een prijsopgave te ontvangen.

- Proefpakket mogelijk: we begrijpen dat u onze producten graag wilt uitproberen voordat u een grotere bestelling plaatst. Daarom bieden we de mogelijkheid om een proefpakket aan te vragen. Dit stelt u in staat om onze producten te ervaren en te beoordelen of ze aan uw verwachtingen voldoen. Neem contact met ons op en vraag een proefpakket aan.

Proefflacon bestellen?

Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van een proefflacon van Agrimino, neem dan contact op met ons. We kunnen u verder helpen en informeren over de beschikbaarheid van proefflacons en hoe u deze kunt verkrijgen.
Daarnaast, als u meer wilt weten over de mogelijkheden van onze producten of als u ergens tegenaan loopt in uw teelt, staan we klaar om u te helpen. Neem gerust contact met ons op en deel uw vragen of zorgen. We delen graag onze kennis en ondersteunen waar mogelijk!
Bestel / contactformulier

Hieronder vindt u een formulier waarmee u een GRATIS proefverpakking kunt bestellen of direct een bestelling kunt plaatsen. We staan ook open voor uiteenlopende vragen en opmerkingen met betrekking tot uw teelt. Vul het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Offerte aanvraag

Optimaal boeren?

Met AgriMino hebben wij een revolutionair product ontwikkeld dat uniek is op het gebied van voorkomen en bestrijden van stress-schade.
Klant worden?
PRIVACY