De VOORDELEN 
van AgriMino

Versnelling van fysiologische processen
Betere weerstand voor zowel plant als bodem 
Gebruik van hoogwaardige aminozuren
Bekijk snel alle voordelen!

De beste niet-dierlijke 
aminozuren ter wereld!

AGRIMINO is een mengsel van hoogwaardige niet-dierlijke aminozuren. Dit product stimuleert positieve blad- en wortelmicroben en optimaliseert de gewasfysiologie dankzij de unieke samenstelling van ingrediënten die gemakkelijk door planten kunnen worden opgenomen.

AgriMino bevat een hoge concentratie aan koolstofrijke, organische verbindingen en bio-stimulerende moleculen. Het product bevat koolstof, vitaminen, metabolieten, suikers, sporenelementen, enzymen, niet-dierlijke L-aminozuren en nutriënten. Deze componenten worden snel door planten opgenomen en hebben een krachtig positief effect op de levensprocessen van de plant. Ze geven de plant extra energie om te groeien, te bloeien, gezond te blijven en stresssituaties beter te doorstaan. 

Niet alleen planten profiteren van AgriMino, ook het bioleven op de plant en in de bodem profiteert van de organische componenten in dit product. AgriMino bevat namelijk meer dan 25% organische stof, waarvan meer dan 15% goed opneembare koolstof. Deze koolstof fungeert als energiebron voor het microleven. In combinatie met de nutriënten en vitaminen in AgriMino biedt het product alle benodigde omstandigheden voor een gezonde wisselwerking tussen microben en plantengroei. Alle inhoudsstoffen in AgriMino zijn natuurlijk en zeer goed beschikbaar voor planten en microben. Dit resulteert in buitengewoon gezonde planten doordat fysiologische processen worden versneld en verbeterd. Bij regelmatig gebruik van dit product zullen ervaren tuinders snel de positieve effecten op planten kunnen waarnemen. Dit vertaalt zich in goede opbrengsten, gezondere en sterkere planten, en hoogwaardige groenten, granen of vruchten.
Het gebruik van AgriMino zorgt ervoor dat planten een goede weerstand ontwikkelen tegen verschillende vormen van stress, zoals droogte, hitte, kou en weinig licht. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat de aminozuurmoleculen die in AgriMino aanwezig zijn, direct kunnen worden gebruikt in het energiesysteem van de plant (de citroenzuurcyclus), in plaats van dat de plant deze aminozuurmoleculen zelf moet aanmaken. Dit resulteert in een aanzienlijke energiewinst voor de plant, die vervolgens kan worden gebruikt voor groei, gezondheid en de aanmaak van complexere inhoudsstoffen.

Met 98% van de aanwezige L-alpha aminozuren in AgriMino met een molecuulgrootte van minder dan 3 kD, kunnen de moleculen direct door de plant worden opgenomen. Zelfs lage doseringen van het product zijn daardoor al effectief.

De voordelen op een rij:

Niet-dierlijke aminozuren

AGRIMINO is samengesteld uit niet-dierlijke aminozuren die positieve blad- en wortelmicroben stimuleren en de gewasfysiologie optimaliseren.

Voorkom stress-schade

Het product is vooral nuttig tijdens intensieve groeiperiodes en om stress-schade te voorkomen. Ideaal is om het te sproeien/foggen (koud!) wanneer de luchtvochtigheid > 70% is en de pH van de vloeistof rond pH=6 te houden voor optimale werking en uitstekende resultaten.

Effectief bij lage doseringen

Dankzij de kleine molecuul-grootte (minder dan 3 kD) van 98% van de aanwezige L-aminozuren kunnen ze gemakkelijk door bladeren worden opgenomen, waardoor zelfs lage doseringen al effectief zijn.
AgriMino is een product dat voornamelijk wordt gebruikt in spuittoepassingen om een cocktail van groeibepalende moleculen te leveren. Het is speciaal ontworpen om de vruchtvulling te vergroten en extra energie aan het gewas te geven, wat kan resulteren in verbeterde groei, betere stressbeheersing en behoud van een goede gezondheid van het gewas.

AgriMino bevat een uitgebalanceerde voedingsstoffenformule die bijdraagt aan de groei en ontwikkeling van gewassen. Het bevat minimaal 3,5% stikstof (N), 0,5% fosfor (P2O5), 1% kalium (K2O) en 22% plantbeschikbare N-peptiden. Deze combinatie van voedingsstoffen voorziet het gewas van de benodigde elementen om gezond te groeien en te gedijen.

De aanwezigheid van N-peptiden in AgriMino is vooral belangrijk, omdat deze vorm van stikstof direct beschikbaar is voor de planten en gemakkelijk kan worden opgenomen. Dit draagt bij aan de energieproductie en groei van het gewas.

Door AgriMino te gebruiken, kunnen telers profiteren van de voordelen van deze specifieke voedingsstoffenformule en de gewasprestaties optimaliseren. Het is belangrijk om de juiste dosering en toepassingstechnieken te volgen volgens de aanbevelingen van de fabrikant om de beste resultaten te behalen.

Let op: AgriMino is een product dat bedoeld is voor gebruik in de landbouw en is niet bestemd voor directe consumptie. Het is essentieel om de veiligheidsinstructies en richtlijnen van het product te volgen bij het hanteren en toepassen ervan.

Optimaal boeren?

Met AgriMino hebben wij een revolutionair product ontwikkeld dat uniek is op het gebied van voorkomen en bestrijden van stress-schade.
Klant worden?
PRIVACY